Черно море взе аванс в баража със Септември


Черно море взе аванс в баража със Септември
Снимка: Официален сайт на Черно море

970 0

Отборът на Черно море спечели първия мач със Септември от баражите във втората осмица на Първа лига. На стадион „Тича“ във Варна „моряците“ се наложиха над своя съперник с 2:1. В герой за домакините се превърна капитанът на тима Георги Илиев, който реализира и двете попадения за успеха. Опитният халф даде преднина на своя тим в края на първото полувреме с ювелирно изпълнение на пряк свободен удар.

Малко след подновяването на играта за второто полувреме гостите от София успяха да изравнят чрез Мартин Тошев. Бившият нападател на Пирин бе изведен отлично от Борис Галчев и с прецизен удар матира Благой Макенджиев.

Варненци все пак стигнаха до победата в 77-ата минута, при която Георги Илиев бе точен от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Фабиано в наказателното поле, за което бразилецът получи втори жълт картон и остави своя тим с десет души. От своя страна Илиев не сбърка от бялата точка, оформяйки крайното 2:1 с втория си гол в мача. Реваншът е на 11 май на Националния стадион „Васил Левски“ в столицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички