Бербатов избра любопитен мениджър (извън топ 4) за треньор на сезона в Англия, а за играч посочи...


Бербатов избра любопитен мениджър (извън топ 4) за треньор на сезона в Англия, а за играч посочи...
Снимка: Instagram

5478 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посочи кой е мениджърът на сезона в Англия според него. Българинът изненада с избора си, като не посочи нито Юрген Клоп (Ливърпул), нито Пеп Гуардиола (Манчестър Сити). Всъщност, той избра наставник на тим извън топ 4.

"Шефилд Юнайтед е отборът, който изненадва всички с начина, по който играе до този момент - придържа се към една схема на игра и всички играят като едно цяло. Шефилд тормози отборите и не се страхува да играе срещу който и да е било. За мен те са изненадата на сезона, а Крис Уайлдър е мениджърът на сезона до този момент" - заяви Бербатов.

А за най-добрия играч във Висшата лига до този момент той определи: "Гледайки сезона до този момент, що се отнася до футболистите, за мен този, който се отличава, е Садио Мане. Той бе невероятен, прогресът, който е направил, неговото представяне в мачовете, голове, асистенции, той притежава всичко, а е само на 27 години. Има невероятна бързина, сила и баланс - може още да се развива, а това, че бе четвърти за "Златната топка" е фантастично постижение".

Междувременно, цялата тази фантастична за Ливърпул година бе описана само с една дума от мениджъра на тима Юрген Клоп. Вижте повече подробности - цялото му изказване в официалния сайт на клуба, както и точната дума - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички