БФС със специално обръщение към клубовете преди новия сезон


БФС със специално обръщение към клубовете преди новия сезон
Снимка: БГНЕС

1758 0

Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелаваха успех на всички клубове, участници в Първа и Втора лига през новия сезон, както и на представителите ни в европейските клубни турнири, стартиращи участието си на международната сцена.

Ето и какво написаха на официалния си сайт:

От позицията си на регулаторен орган на футбола на всички нива у нас, БФС изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемното протичане на сезон 2019/2020 и отправя приятелски апел към клубовете-участници за тяхното съдействие с цел новото първенство да е още по-вълнуващо и атрактивно.

Бихме желали да подчертаем важността на призива на Българския футболен съюз за спазване на правилата на честната игра както на терена, така и извън него – послание, подкрепено и от министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов – тъй като именно спазването на спортните морал и етика е от най-ключово значение за постигането на качествения продукт, който всички искаме да виждаме.

Българският футболен съюз отново се обръща и към най-важната страна във футболната игра – запалянковците - с напомняне, че хулиганството, агресията и ксенофобията нямат място в модерния футбол. Нека всички заедно направим така, че българските стадиони да бъдат арени на чисти и истински битки, решавани единствено на спортен принцип. Още веднъж желаем късмет и позитивни емоции на всички участници в сезон 2019/2020!

А какво сподели Борислав Михайлов след провелата се среща с Бойко Борисов и футболните босове - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички