Боби Михайлов: Стиснахме си ръцете за феърплей, чувал съм и аз, че има натиск върху съдиите


Боби Михайлов: Стиснахме си ръцете за феърплей, чувал съм и аз, че има натиск върху съдиите
Снимка: БГНЕС

4125 0

Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов говори след проведената среща между футболните босове на Левски, Лудогорец и ЦСКА с премиера Бойко Борисов. Михайлов сподели, че по време на срещата са се разбрали през новия шампионат да има феърплей.

Той бе категоричен, че няма конфликт на интереси, след като от ЦСКА изпратиха ултимативно писмо до БФС заради тв правата. Клубът обвини Домусчиев в четворен конфликт на интереси като собственик на излъчващата шампионата "Нова Броудкастинг Груп", на Лудогорец, на "Футбол Про Медия" и като член на Изпълкома на футболната централа.

"Единственото е, че от КЗК не са направили забележка при закупуването на Нова телевизия. Такава процедура за конфликт на интереси обаче е минала и няма проблем. Стиснахме си ръцете за феърплей. Разбрахме се да не се притискат съдиите", заяви Михайлов.

Засегна се и темата за натиска на съдиите през последните години, като за пореден път шефът на родната ни централа заяви, че нито един сигнал не е стигал до него. "Чувал съм и аз, че има някакъв натиск върху съдиите. Живеем в една и съща държава, нали така? Но съм си дал телефона на всички. А никой не ми е звънял за нищо.

Инициативата за днешната среща беше на премиера Борисов. Той се грижи за цялата държава, част от която е и футболът ни. Опитва да помага, за да не се стига до наказания, като това с футболните хулигани. Не мога да кажа кога ще има нова такава среща. Последната подобна беше преди 13-14 години, аз отново присъствах. Идеята беше на премиера. Не можем да му казваме кога пак да го направи, нали така?", заяви Михайлов.

А какво заяви босът на ЦСКА - Гриша Ганчев, след срещата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички