"27 на брой фенове": Голям български клуб получи двойна доза гавра от "Стани богат" (СНИМКИ)


"27 на брой фенове": Голям български клуб получи двойна доза гавра от "Стани богат" (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

5607 0

Телевизионното предаване "Стани богат" е една от популярните продукции, които се излъчват по телевизията. Приковава интереса на не един и двама, но и понякога си навлича гнева на футболните запалянковци, които подкрепят страстно тима си от българската Първа лига.

Привърженици и на двата гранда ЦСКА и Левски са понасяли шеги на свой гръб, но това важи и за друг столичен тим. Става въпрос за най-стария клуб от София - Славия. Чувството за хумор на феновете на "белите" бе проверено на два пъти.

В единия случай въпросът бе: "Броят на кое от следните известно време беше 27, после стана 28, но сега отново е 27?". Отговорите пък бяха както следва:

А: "Ваксинираните българи";

В: "Страните-членки на ЕС";

С: "Планетите около слънцето";

D: "Феновете на "Славия".

В другия случай запитването бе следното: "Кое място често е наричано "фабрика за илюзии?". Тук възможните отговори пък бяха следните:

А: "Козметичният салон";

В: "Холивуд";

С: "Ритуалната зала";

D: "Стадионът на "Славия".

И в двата случая въпросите бяха зададени в началото на играта на съответни участници, като бяха от най-лесната категория. Верните отговори са очевидни в случая и целта бе единствено по-забавни възможни отговори.

Неотдавна пък водещият Михаил Билалов, който е фен на Левски, подразни феновете на ЦСКА с въпрос защо обича "червените" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички