133 дни по-късно: Етър със загуба, във Втора лига става напечено


133 дни по-късно: Етър със загуба, във Втора лига става напечено
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1104 0

Един от големите фаворити за завръщане в Първа лига - Етър Велико Търново, допусна неочаквано поражение, което заплете борбата във Втора лига след първия мач от 22-рия кръг. В него “болярите” загубиха насред “Ивайло” и 1:2 от един от преките си съперници - Спортист Своге. 

По този начин възпитаниците на Емануил Луканов продължават да изпитват проблеми срещу въпросния съперник, след като в предходните две срещи 0:0 през есента в Своге и 1:1 отново във Велико Търново през пролетта. В герои за победителите се превърна Русинов с двете си попадения в срещата - 17-тата и 59-тата минута, докато опитният Дани Младенов бе намалил за домакините в 36-тата минута.

По този начин от Своге сложиха край на “виолетовата” серия от 133 дни без поражение в официален двубой, след като последната до днес остава от 28-и октомври от Спартак в Плевен - 1:0. Така от Своге събират 39 точки за третото място и мач повече от отборите под тях, докато Етър е с равен брой двубои и точка повече. Първи остава дубълът на ЦСКА 1948 с 44 точки и мач по-малко.

Вижте какъв провал претърпя Етър за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички