Винисиус и Севлиево изхвърлиха Етър от Купата на България след луда драма


Винисиус и Севлиево изхвърлиха Етър от Купата на България след луда драма
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3313 0

Един от големите фаворити за влизане в елита на България - Етър Велико Търново, приключи участието си в надпреварата за Купата на България със загуба още на 1/32-финалите.

Възпитаниците на Емануил Луканов паднаха при визитата си на Севлиево с 2:3, като едноименния тим се състезава в Трета лига, докато "болярите" показват амбиции за завръщане в Първа лига още от миналия сезон, когато загубиха на баражите от Ботев Враца, а сега се намират на трета позиция във временното класиране.

Домакините съумяха да поведат след около четвърт час, когато Винисиус да Соуса създаде преднината за съотборниците си в Севлиево. Опитният капитан Добрин Петров успя да се разпише в 37-мата минута и по този начин двата тима се прибраха в съблекалните при удвоен аванс за третодивизионния тим.

Етър се върна в срещата в 66-тата минута с гол на Яни Пехливанов, но само четири минути по-късно Галин Стоянов възстанови аванса от два гола на Севлиево.

"Виолетовите" имаха възможност до последно да вкарат срещата поне в продължения, след като Иванов си вкара автогол в 76-тата минута, но до подобен развой не се стигна.

Вижте и останалите новини от надпреварата за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички