40-годишният Христо Иванов сложи край на кариерата си и обяви: Предприемам друго предизвикателство


40-годишният Христо Иванов сложи край на кариерата си и обяви: Предприемам друго предизвикателство
Снимка: Etarvt.bg

1350 0

40-годишният играещ треньор на вратарите в Етър Велико Търново - Христо Иванов, обяви официално, че слага край на кариерата си!

"Прекратявам състезателната си кариера и изобщо футболната си дейност. Причината е, че предприемам друго предизвикателство в живота си", съобщи опитният страж пред сайта на "болярите", без да уточнява какво е то.

"Благодаря на всички в Етър, както и на привържениците на отбора за подкрепата към мен през годините! Пожелавам успех на отбора да се завърне там, където му е мястото", допълни още той на изпроводяк.

Иванов отиде във Велико Търново през лятото на 2017 година. Игра четири сезона в Първа лига и сезон и половина във Втора лига. В един момент стигна и до националния отбор на България при Красимир Балъков, но се отчете само с една среща, в която "лъвовете" загубиха с 1:3 от Ирландия (10 септември 2019-та). Иначе е носил и екипите на Спартак Плевен, Локомотив Мездра, Оборище, Ботев Пловдив, Севлиево и Монтана и има общо 360 мача, 236 от които в елита на страната (по данни от "Transfermarkt).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Родният клуб на Христо Стоичков се раздели с двама

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички