Футболен деятел и вратари в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Велико Търново


Футболен деятел и вратари в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Велико Търново
Снимка: БГНЕС

2587 0

Двама добре познати вратари на Велико Търново влизат в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за Великотърновска област на предстоящите парламентарни избори. Това са настоящият вратар и капитан на Етър Христо Иванов и бившият страж на "болярите" и Локомотив Горна Оряховица Радослав Рашков. Към момента той се подвизава за непретенциозния Янтра Полски Тръмбеш, припомня sport-vt.com

Новината бе обявена от областния координатор на ГЕРБ инж. Даниел Панов, който е и кмет на старата българска столица. В нея на втора позиция е и президентът на Ботев Дебелец Георги Недев.

ХРИСТО ИВАНОВ

Христо Иванов е под № 11 в листата. Той е футболист и дългогодишен титулярен вратар и капитан на Етър Велико Търново. Понастоящем е и помощник-треньор на отбора и треньор на вратарите. В Етър е от 2017 г. и има много голяма роля по пътя на "виолетовите" в професионалния футбол след завръщането им през 2016 г. Той има 359 официални срещи с български тимове.

РАДОСЛАВ РАШКОВ

Радослав Рашков е под № 15 в листата. Живее в Горна Оряховица и гради кариера във Велико Търново, където работи в една от най-големите местни компании. По професия е мениджър с дългогодишен в сферата на частния бизнес, търговията и логистиката. Дългогодишен вратар на Етър, Светкавица, Любимец, Локомотив (ГО), Павликени и Янтра Полски Тръмбеш.

ГЕОРГИ НЕДЕВ

Един от ярките представители на младите хора в ГЕРБ. Завършил е "Спортна педагогика" и е магистър по публична администрация. Собственик на рекламна агенция. Втори мандат общински съветник във Велико Търново. Един от най-изявените състезатели и треньори по мотоспорт у нас, председател на СК по мотоциклетизъм във Велико Търново, президент и основател на Ботев Дебелец. Областен координатор на Младежи-ГЕРБ в Старата столица.

Вижте всички новини около болярския Етър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички