Николай Киров след хикса на „Лаута“: Прибързвахме, а и сме с изцяло нов състав


Николай Киров след хикса на „Лаута“: Прибързвахме, а и сме с изцяло нов състав
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

904 0

Треньорът на Берое Николай Киров не скри разочарованието си нулевото реми при визитата на Локомотив Пловдив.Неговият тим не успя да пречупи „черно-белите“, които завършиха мача в намален състав.

„Реално беше една голова ситуация и те ни подариха топката. Много бяхме притеснени, явно негативната серия влияе на състезателите. Още първото полувреме 5-6 пъти ни подариха топката, но ние не се възползвахме. През второто полувреме пак прибързвахме, не разигравахме трайно, не търсихме дублиране и захождане по фланга. Когато прибързваш, няма как да създадеш голови положения“, коментира Белия.

И това го има, почти изцяло нов състав сме. Имаме двама, чиито документи чакаме да се оправят. Те най-вероятно ще помогнат във фаза атака. Във фаза защита действаме припряно. В края сами допуснахме противника до наказателното ни поле. С просто око се вижда, че не сме сработени. Търсим вариант на игра. Казах в съблекалнята, че не се ли успокоят, трудно ще се получат нещата, особено в играта с топка“, подчерта той липсата на сработеност в отбора му.

Без значение къде е играл състезателят преди това, когато попадне в такава обстановка, притеснението им влияе. Днес Вини губеше лесни за отиграмане топки. Надявам се сега да съберем точки, за да могат състезателите да играят в по-спокойно среда“, продължи специалистът.

От утре започваме да се готвим за мача с ЦСКА 1948. След като губим точки от тимове около нас в класирането, ще трябва да взимаме точки от тимове, които са по-високо в класирането, а това е по-трудно, защото тези тимове са по-класни. Ние ще се готвим за този мач и ще видим какво ще се случи“, завърши Киров .

А е какво философско умозаключение направи треньорът на Локо Пд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички