Пред погледа на Бербатов: Берое не успя да се справи с десетима от Локомотив в Пловдив (ВИДЕО)


Пред погледа на Бербатов: Берое не успя да се справи с десетима от Локомотив в Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

3289 0

Берое и Локомотив завършиха 0:0 в Пловдив в среща от 23-ия кръг на Първа лига. Макар и с човек по-малко през цялото второ полувреме - пловдивчани не се дадоха на отбора на Николай Киров, който продължава да търси първата си победа за 2023 година. Срещата бе изгледана на живо от Димитър Бербатов.

Първата опасна ситуация бе пред вратата на Иван Караджов, когато Ерик Сорга бе намерен на добра позиция, но Иван Караджов показа рефлекс и изби топката. Дори и да имаше попадение, то щеше да бъде отменено заради засада. Малко по-чистите положения бяха за домакините, като в 18' Зебли успя да вземе топката от Серкан Юсеин и остана сам срещу Караджов, но стреля право в стража. Малко след това и Сорга стреля опасно, но покрай вратата.

Най-интересната случка от първото полувреме бе в самия край. Тогава Йосип Томашевич бе изгонен с директен червен картон заради грубо влизане в краката на Божидар Пенчев. До изгонването се стигна след ВАР, като първоначално бе вдигнат само жълт картон.

В началото на втората част Берое успя да се разпише чрез Челич от корнер, но голът бе отменен заради игра с ръка на защитника. Старозагорци опитаха да наложат натиск и да се възползват от числовото си превъзходство, но не им липсваше острота в атаките и не създаваха големи опасности.

В 80' дори се стигна до най-добрия шанс за Локо Пд. Матеус Да Силва направи дълъг спринт с топка в крака и излезе на добра позиция срещу Караджов, но стреля в обсега на вратаря. Тимът, воден от Александър Томаш, е на четвърто място с 39 точки. Берое пък се намира на 13-ата позиция с 21 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички