Томаш отсече: В България трябва да е повече тоягата, отколкото морковът


Томаш отсече: В България трябва да е повече тоягата, отколкото морковът
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7639 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели, че отборът му очевидно не може да изиграе 3 поредни силни мача. „Черно-белите“ завършиха 0:0 срещу Берое, като пловдивчани завършиха срещата с 10 души.

„Не съм доволен. Играем всеки мач за три точки. Явно трудно можем да направим три мача силни подред. Ужасно влязохме в мача, все едно водихме 3:0. Няма да коментирам сега ще кажа вътре на момчетата“, коментира след мача Томаш. 

„Второто полувреме нямам забележки, но защо трябва да сме опрени до стената, за да дадем всичко от себе си. Искам много повече не само от статичните положения. Когато бяхме 11 на терена не ми хареса начинът, по който изнасяхме топката, играхме със страх. Преди една седмица коренно различно лице показахме, но това е пътят“, продължи анализа си той.

Цяла седмица говорихме, че Берое са опрени до стената, че независимо къде са в класирането могат да победят всеки“, сподели специалистът .

Томаш коментира и предстоящата битка за Пловдив срещу Ботев.

Срещу Ботев е по-различен мач. Мач, в който излизаме да защитим името на Локомотив“, отсече той.

„За какъв тактически дуел говорим. Киров има неговите виждания, аз моите, но тук няма тактически дуел, нашият отбор беше опрян до стената, трябваше да викам на полувремето, за да излезем така през второто. Явно в България трябва да е повече тоягата, отколкото морковът“, завърши Томаш.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ за самия мач: Пред погледа на Бербатов: Берое не успя да се справи с десетима от Локомотив в Пловдив (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички