Илич след победата за ЦСКА над Пирин: Ще се опитаме да забравим този мач


Илич след победата за ЦСКА над Пирин: Ще се опитаме да забравим този мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7594 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след победата за неговия тим над Пирин в Благоевград с минималното 1:0. Чрез трите точки "армейците" си върнаха лидерската позиция в Първа лига, но отново не убедиха до крайна степен с играта си.

Самият сръбски наставник призна, че опонентът на няколко пъти е можело да го накаже и победата да се изплъзне. Той отличи и ролята на привържениците, като подчерта атмосферата, която създават те.

"Ако ЦСКА иска да се бори за титлата, трябва да побеждава. Един изключително труден мач, през първото полувреме имахме няколко възможности за гол, които не успяхме да използваме. През второто също изпуснахме няколко пъти да вкараме. Можеше да бъдем наказани на няколко пъти.

Ще се опитаме да забравим днешния мач и вече да мислим за следващия. С цялото ми уважение към Пирин, но срещу Левски е по-различно да се играе. Имахме желание и енергия, това, което исках да виждам. Феновете направиха една страхотна атмосфера, тяхната подкрепа наистина ни дава сили. Неведнъж съм го казвал - разполагаме с футболисти, използваме тези, които преценим за подходящи. Важното е да разполагаме с колкото се може повече здрави футболисти. Турицов се завърна, контузени остават само Жеферсон и Минков" - започна Илич.

За финал младият сърбин бе запитан дали вярва, че ЦСКА може да спечели титлата. Илич отговори, че те трябва да вярват, за да бъде възможно. Вижте повече за победата за историята на българския футбол, с която ЦСКА си върна и върха в Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички