Янев закачи Левски: Създадохме много повече срещу ЦСКА, отколкото съперникът му във Вечното дерби


Янев закачи Левски: Създадохме много повече срещу ЦСКА, отколкото съперникът му във Вечното дерби
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

6802 0

Старши треньорът на Пирин Благоевград Христо Янев говори след поражението с минималното 0:1 у дома от лидера в Първа лига ЦСКА. Той призна, че е доволен от показаното от неговите футболисти, но подчерта, че трябва да се научат да вкарва положенията си.

Янев направи и любопитен коментар още на старта на интервюто, в който заяви, че отборът му е създал "много повече ситуации на ЦСКА, отколкото противникът му във Вечното дерби", а именно - Левски.

"Пирин имаше сили за точката, показа го. Създадохме много повече ситуации на ЦСКА, отколкото противникът във Вечното дерби. Добре играха момчетата, поздравявам ги, но в тези мачове трябва да се научим да вкарваме голове.

Това бе игровият ни план. Срещу нас се изправи отбор, който е много по-добър от нас. За нас бе важно да запазим спокойствие, да не допуснем лесен гол. Днес нямахме късмет и не успяхме да си вкараме ситуациите, които имаме" - сподели Янев.

За финал той похвали играчите си отново: "Тези момчета са наистина страхотни. Начинът, по който се отнасят към всичко случващо се в клуба, е необясним. Мислят само за футбол, въпреки че си имат достатъчно проблеми в главите".

Вижте как с победа за историята на българския футбол ЦСКА си върна лидерското място в Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички