Мартин Камбуров няма желание да гони други рекорди и ще спира с футбола?


Мартин Камбуров няма желание да гони други рекорди и ще спира с футбола?
Снимка: Lap.bg

1733 0

Спортният директор на Берое Ивко Канчев даде интервю пред "Dsport", в което отговори на въпрос свързан с бъдещето на 40-годишния Мартин Камбуров, който след броени дни има рожден ден:

"Всички знаем каква беше целта на Мартин Камбуров - да стане голмайстор за всички времена на България. С него не е воден конкретен разговор. В предварителните разговори между Петър Колев и ръководството с Мартин Камбуров, желанието на Мартин е той да се откаже, няма да гони други рекорди и други цели, няма такива амбиции поне на този етап", заяви Ганчев.

"Има още време. Той е добре улегнал човек и сам ще прецени дали има желание да продължи се състезава. В предварителните разговори той е казал, че възнамерява да прекрати състезателната си кариера".

"За жалост не мога да кажа дали Джонатан Перейра ще бъде картотекиран и ще бъде на разположение на треньорския екип за мачовете след паузата в шампионата. Все още чакаме от София да му бъдат оправени документите. Това са по независещи от нас причини. Нямаме категоричен отговор кога документите му ще бъдат оправени и той ще може да играе", добави още той.

В последните минути пък стана ясно, че Любослав Пенев все още се води треньор на ЦСКА - подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички