Берое спря серия на Локомотив Пловдив и пирува в Стара Загора


Берое спря серия на Локомотив Пловдив и пирува в Стара Загора
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2104 0

Отборът на Берое надделя с минималното 1:0 над Локомотив Пловдив във втори мач от 10-ия кръг в Първа лига. Единственото попадения под Аязмото дойде в 88-ата минута, когато Омар Камара шокира „смърфовете” и зарадва феновете на стадион „Берое”.

По този начин старозагорци спряха серията от четири поредни мача за „черно-белите” без поражение. Успехът прати Берое на пето място във временното класиране и тимът е с 16 точки, докато хората на Александър Тунчев се лутат в дъното на подреждането на таблицата, като тимът е със 7 пункта.

В шестата минута бе първият шанс, а той бе за Берое. Александър Цветков даде пас отдясно, но той бе прекалено дълъг за Даниел Генов. Последва нов шанс за офанзивния футболист на Берое, но Милош Петрович се намеси.

В 21-ата пък домакините можеха отново да открият, след като Серкан Юсеин даде пас за Лебон. Той надбяга Кристиан Гомис отляво и нахлу в наказателното поле и стреля, но Рейдър се намеси блестящо.

Берое продължи с по-дейните си изяви по терена, като бе по-опасният отбор. Локомотив пък не съумяваше кой знае колко да затрудни опонента си и през втората част. В заключителните минути старозагорци удариха съперника, след като Гомис не успя да изчисти топката добре с глава в полето си, а Омар Камара шутира и реализира откриващия гол в срещата в 88-ата минута.

До края на срещата пловдивчани опитаха да върнат гола с натиск, но сериозен удар към вратата на домакините не последва и успехът остана в Стара Загора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички