Любо Пенев разкри дали ще поеме Берое и коментира ЦСКА и Лудогорец в Европа


Любо Пенев разкри дали ще поеме Берое и коментира ЦСКА и Лудогорец в Европа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3733 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев призна, че никой от Берое не се е свързвал с него, за да поеме отбора. Освен това специалистът коментира представянето на бившия му тим и на този на Лудогорец в Европа.

"Чета неща в пресата, които не отговарят на истината. Дали ще поема Берое? Никой от клуба не се е свързвал с мен. Това трябва да е ясно и точно. Стара Загора е футболен град, сериозна публика, която обича и подкрепя отбора си. Това е много важно. Добри условия за работа. Даже имам приятели в Стара Загора.

Разбира се, че съм готов за нови предизвикателства. В момента наблюдавам мачовете като в България, така и от чужбина. Следя как се развиват отборите и какво се случва в нашия футбол. Такава ми е работата. Да, имам различни оферти и опции. Въпрос на разговори. Не искам да избързваме с отговори и коментари. Ако има нещо конкретно бих го коментирал" - започна той пред dsport.

За ЦСКА и Лудогорец в Европа той заяви: "Няма проблем да говоря за всеки отбор. Гледах мачовете не само на нашите, но и на другите отбори. Към момента мисля, че един малко по-общ отговор – едни започнаха добре, други не толкова добре. Говоря за отборите като цяло. Това обаче е само началото. Има много мачове. Процесът е дълъг и всеки отбор трябва да е добре подготвен, за да търси класирането, което очаква. Смятам, че и двата отбора могат да продължат в турнирите и след Нова година. Това обаче минава през точки, а за да се спечелят точки минава през една сериозна и концентрирана работа".

"Не съм запознат с детайли за ЦСКА в момента. Футболистите мисля, че дават максимума от себе си. Все пак това се показва по телевизията, тъй като е различно на стадиона. Мисля, че дават достатъчно, но могат и повече" - сподели още Пенев.

Междувременно стана ясно, че министърът на спорта Андрей Кузманов се е срещнал с ЦСКА за стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички