ЦСКА спира Любослав Пенев за новия му клуб, неуредици оставят Стойчо Младенов асистент


ЦСКА спира Любослав Пенев за новия му клуб, неуредици оставят Стойчо Младенов асистент
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

15587 0

След като по-рано днес стана ясно, че Левски се опитва да уреди отношенията си с бившия треньор на тима Петър Хубчев, сега и в другия български гранд ЦСКА изникна вероятен съдебен казус, свързан с бивш наставник. 

Претенции към "червените" има от испанския наставник Пабло Караско Гомес. По информация на Sportlive.bg от столичния клуб не са изпълнили финансовите си ангажименти към щаба на Любослав Пенев, а още по-фрапиращият факт е, че всъщност Ел Голеадор продължава да се води треньор на ЦСКА. Причината за това е, че именно екипът на Любо не е получил възнагражденията си до последния ден, а ЦСКА продължават да не се издължават към щаба.

Към този момент старши треньорът на "червените" - Стойчо Младенов, се води официално асистент-треньор на клуба заради неуредиците с Пенев, Гомес и Йордан Йорданов. Триото е много близо до това да се завърне в Царско село, но именно административните неуредици спъват това преминаване да стане факт и те да се завърнат в другия столичен клуб.

Интересно е да се отбележи, че Пабло Караско бе отпратен от Борисовата градина след като контузиите в отбора започнаха да зачестяват. В интернет се бяха появили и кадри, на които се виждаше как футболистите тренират с много големи тежести и редица запалянковци на "червените" се усъмниха тогава дали това са най-правилните методи за тренировка във футбола. 

Тук можете да разберете с какъв призив излезе Сектор Г относно Извънредния конгрес на БФС на 12 октомври!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички