Камбуров ще гони рекорда на Жеков с фланелката на Арда?


Камбуров ще гони рекорда на Жеков с фланелката на Арда?
Снимка: БГНЕС

3867 0

Един от най-големите голмайстори в историята на българския футбол Мартин Камбуров е близо до трансфер в Арда Кърджали, съобщава „Тема спорт“. Нападателят е в добри отношения с новия треньор на тима от Източните Родопи Николай Киров и може да облече фланелката на кърджалийци през новата кампания.

Със сигурност Камбуров ще напусне Берое след края на сезона. Страши треньорът на старозагорци Димитър Димитров – Херо обаче е обещал на ветерана, че ще го пусне в игра във всеки един от оставащите 7 мача до края на кампанията. Ако Берое завърши на 7-мо място в класирането в Efbet лига, тимът ще играе бараж за участие в Лига Европа, което означава, че срещите могат да станат 8. Мартин Камбуров е в преследване на рекорда по голове в елита на България Петър Жеков. Легендарният голмайстор на Берое и ЦСКА има 253 гола в най-високото ниво на българския футбол, докато 39-годишният Камбуров е с 230.

Опция пред бъдещето на родения в Свиленград нападател е и новакът в Efbet лига ЦСКА 1948. Според запознати обаче по-вероятно е Мартин Камбуров да подсили отбора на Арда. А ето как Петър Жеков коментира желанието на Мартин Камбуров да подобри рекорда му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички