Мартин Камбуров напуска Берое: Не искам само да стоя и да взимам заплата


Мартин Камбуров напуска Берое: Не искам само да стоя и да взимам заплата
Снимка: Оф. сайт на Берое

2834 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров няма да продължи договора си с клуба за следващия сезон, но ще изиграе оставащите срещи при подновяването на шампионата. Това обяви футболистът пред официалния сайт на клуба, като сподели, че иска да има повече игрово време, за да гони целите си.

"Имах възможността да се срещна с г-н Русев и г-н Грудев. След това, разбира се и с Димитър Димитров. Всички са абсолютно коректни, както са били винаги. Това отношение получих още от първия си ден в Берое, а то не се промени за три години. Благодаря им за това. Ръководството и треньорският екип ме изчакаха и очакваха моето решение. Разговаряхме нормално и съвсем професионално. Казаха ми, че мога да остана още една година, но естествено с условност, че не може да се гарантира колко време ще имам на терена. Това е съвсем нормално и аз благодаря за това отношение.

Аз обаче не бих искал да остана в клуба, да се водя само на заплата и да имам малко игрово време. Моята цел е съвсем друга. От тук нататък имам около 7 мача за Берое, които ще изиграя с цялото си сърце и ще дам всичко от себе си. Надявам се само да съм здрав и се надявам да вкарам поне още 7 гола за Берое. За три години отбелязах доста за отбора и не смятам да спра до тук. За мен всеки гол е специален. Но ще потърся друго развитие, защото не искам само да стоя и да взимам заплата. Благодаря още веднъж най-искрено на ръководството и всички в клуба, от които винаги съм получавал единствено уважение и коректност. Трудно решение, но във футбола няма лесни неща", заяви Камбуров и коментира оставащите двубои от Първа лига, както и формата.

"Да, разбрахме, че ще има още два мача и после още 5 при евентуално участие в първата шестица. Общо около 7 мача, които се надявам да изиграем на високо ниво и да се представим добре. Ще дадем всичко от себе си. Жалко, че вероятно ще бъдат без публика. Предполагам, че тези срещи до края ще бъдат използвани от всички същевременно и като подготовка за следващия сезон. Реално след края на настоящия сезон няма да има време за отделна подготовка, контроли, лагери и т.н. Следващия шампионат буквално чука на вратата.

"Няма как да имам предложение все още и нямам такова. Всичко, което обявихме реално се случи вчера. Към този момент не съм и водил разговори с друг клуб. Вие първи научавате и може би от тук насетне, който има интерес ще намери начин да се свърже с мен. В момента съм съсредоточен изцяло и единствено към предстоящите мачове с Берое", допълни той като благодари на феновете и ръководството за коректното отношение. А как наскоро наставникът на Берое Димитър Димитров коментира разликата между българските играчи и чужденците - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички