Камбуров: Преговарял съм с Левски, в ЦСКА ме обичат заради "сините"


Камбуров: Преговарял съм с Левски, в ЦСКА ме обичат заради "сините"
Снимка: Оф. сайт на Берое

2772 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров разкри, че преди години е бил пред трансфер в Левски. "Сините" са отборът в българския елит, на който голмайсторът най-често вкарва. Според Камбуров, това е и причината феновете на ЦСКА да го обичат и поздравяват, когато го срещнат.

"Винаги, когато ида на "Армията" или когато срещна фенове на ЦСКА, ме поздравяват. Наистина не ми се получиха там нещата. В ЦСКА не намерих клубът да се управлява по най-добрия начин. Това не е оправдание, че не съм се наложил. Отидох там по принуда, че не можах да се върна в Локомотив (Пловдив). Моят отбор е Локо Пловдив, исках да се върна там след Китай. Така се случи обаче – не намерихме общ език с президента. Мисля, че беше Марешки. В ЦСКА не усещах, че това е моето място, това е истината. Може би феновете на ЦСКА ме обичат, защото вкарвам повече на Левски", коментира нападателят пред "Спортал".

"От всички отбори в "А" група съм вкарал най-много на Левски. Не е целенасочено, не деля отборите. Имах сериозен разговор с Наско Сираков за трансфер в Левски преди години, имахме някои разминавания и не се получиха нещата. Това е единствената конкретна и сериозна оферта от Левски, но просто се разминахме. Не съжалявам. Моята кариера се разви прекрасно", допълни той.

Камбуров коментира и ситуацията с двата отбора с името "ЦСКА" в професионалния футбол. "Не мога да разделя ЦСКА на две, странна ситуация има в момента. Ако влезе в "А" група другият ЦСКА, ще стане още по-странно. Ще е интересно... Най-нормалното нещо е, който играе на "Армията", хората да идат там, но е странно наистина всичко това", посочи той. А кога може футболистът да прекрати кариерата си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички