Добра вест в Стара Загора: Берое вече събра една трета от бюджета си!


Добра вест в Стара Загора: Берое вече събра една трета от бюджета си!
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1854 0

Броени часове преди края на 2021 година "Sportal" разпространи новината, че Берое вече е осигурил една трета от бюджета си, благодарение на "Efbet" и няколко по-малки спонсора.

Както вече е известно, държавната ТЕЦ "Марица-Изток 2" спря "кранчето" на старозагорци и клубът изпадна в незавидно положение!

Изданието твърди, че ръководството на "зелените" е провело няколко разговора с представители на букмейкърската компания, по време на които са получили уверения, че финансовата помощ към отбора ще бъде леко повишена. 

Берое планира да намали бюджета си до 2.5 - 3 милиона лева, като до момента вече има сигурен 1 милион. В него влиза и сумата от ТВ правата!

Надеждите в Стара Загора са, че по време на зимната пауза ще бъдат намерени още местни спонсори и така футболистите ще могат да доиграят сезона в Първа лига спокойно. Преди дни един бивш директор на клуба разкри, че има голям интерес към Берое и той идва от чужбина (подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички