Мартин Камбуров събра български звезди на банкет и отсече: Постигнах нещо невероятно


Мартин Камбуров събра български звезди на банкет и отсече: Постигнах нещо невероятно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2075 0

През есента в Първа лига бе подобрен големият рекорд на Петър Жеков за най-много попадения в елита на българския футбол. Мартин Камбуров вкара гол 256 и задмина Жеков, като стори това с фланелката на Берое. Самият Камбуров признава, че няма мотивация да продължи в друг отбор и ако не спре с футбола, ще е, за да помогне на заралии до края на кампанията.

В понеделник (27.12) от 19:00 часа в Пловдив започна и тържество, което Камбуров организира. На него са поканени видни имена от родния футбол. А преди началото му нападателят говори пред представители на медиите.

Христо Стоичков, Радослав и Борислав Цоневи, Мартин Райнов, Георги Петков, Александър Тунчев, Александър Томаш, Атанас Узунов, Любомир Шейтанов и Светослав Дяков бяха част от гостите.

"Искам да помогна на Берое до май месец. Клубът ми помогна за рекорда и аз съм длъжен. Нямам чак толкова голяма мотивация, за да продължа в друг отбор. Постигнах нещо невероятно - да вкараш 256 гола и да си №1.

Всеки рекорд си е ценен сам по себе си, но мисля, че моят е несравним. Постигнах целта си. Ако продължа до май месец, то ще бъде в Берое. Пред отбора предстои тежка пролет. Бях 4, 5 години в Локомотив (Пловдив) и феновете ни събираха пари, за да оцелеем. Това няма да е нещо ново за мен. Един мач между Локо (Пд) и Берое на "Лаута" ще стане много хубав за мой бенефис. Все пак 145 гола съм ги отбелязал с екипа на Локомотив.

Всички голове са ми еднакво ценни. Не съм целил да вкарвам само на Левски, така се е получило. Когато вкараш на Левски, отзвукът е много по-голям. Договорът ми с Берое е до края на декември. За продължаването искам да изчакам. Виждате ситуацията се променя много бързо" - заяви Камбуров.

В момента Берое е в много тежка ситуация, а наскоро ТЕЦ-ът пусна в продажба 100% от акциите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички