Феновете на Берое протестират пред общината в Стара Загора (ГАЛЕРИЯ)


Феновете на Берое протестират пред общината в Стара Загора (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1677 0

Привържениците на Берое се събраха на протест пред общината в Стара Загора. Запалянковците на "зелените" не са съгласни с незабавното прекратяване на финансирането на клуба от ТЕЦ Марица-Изток 2. Под Аязмото настояват спирането на парите да се отложи, за да може клубът да получи необходимото време, за да си намери нови собственици и спонсори.

"Има доста запитвания и обаждания. Доста голям интерес, който може да ни радва, но никога не можем да знаем един нов собственик какво ще направи с отбора. Запитванията са от чужбина. Надявам се, че предстоят светли дни за нашия отбор", коментира пред феновете изпълнителният директор на старозагорци Илко Русев.

"В момента за съжаление сме принудени да продадем някои футболисти, ако не се променят нещата. Март месец трябва да подадем документи за лиценз, а при задължения има опасност да не получим такъв. Имаме 700 000 лева задължения към Община Стара Загора - данък дарение, който трябва да платим. И една заплата на служителите в клуба за месец декември, която е към 400 000 лева", добави още той. Бивш изпълнителен директор на Берое пък заяви, че има голям интерес към клуба от чужбина.

СНИМКИ от протеста на феновете на Берое в Стара Загора вижте в тази ГАЛЕРИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички