Берое и Мартин Камбуров официално се разделиха с емоционални думи (ВИДЕО)


Берое и Мартин Камбуров официално се разделиха с емоционални думи (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Берое

1415 0

Един от най-емблематичните нападатели в цялата история на българския футбол Мартин Камбуров официално изигра последния си двубой за старозагорския Берое, след като записа 77 двубоя за тима. От следващия сезон той ще бъде част от новака в елита ЦСКА 1948. Ето какво написаха на официания сайт на Берое за Камбуров, както и думите на нападателя (+видео на всичките му голове за клуба):

"Нападателят Мартин Камбуров изигра последния си мач за „Берое“ при победата над „Славия“ с 2:0. Той изигра 77 мача от първенството за клуба, в които реализира 48 гола. По този начин Камбуров се нареди на 7 място във вечната ранглиста на „Берое“ по отбелязани голове в А група. С екипа на старозагорци нападателят се разписа във вратата на всеки един елитен съперник. През този сезон той отбеляза 18 пъти и най-вероятно ще стане и голмайстор на първенството. По този начин той ще бъде четвъртия играя на „зелено-белите“, спечелил отличието – след Петър Жеков, Петко Петков и Стойчо Младенов. Мартин Камбуров е реализирал 237 попадения в българския елит!

Всички от ПФК „Берое“ благодарим на Мартин Камбуров за всичко, което той направи за нашия любим отбор. Марто, благодарим ти за всеотдайността, професионализма и всички онези страхотни моменти, които имахме заедно! Ти оставаш в нашите сърца! Пожелаваме ти да бъдеш здрав и достигнеш своята цел! Ти го заслужаваш!

Ето и думите на Камбуров към всички, свързани с „Берое“: „Първо, искам да благодаря на феновете за подкрепата през тези три години. Радвам се, че ме приеха толкова топло и добросърдечно. Винаги ме подкрепяха и бяха с мен. Благодаря на моите съотборници, които са много добри футболисти и заедно изиграхме страхотни мачове. Благодаря на ръководството и служителите на „Берое“, които винаги бяха коректни и всеотдайни. Радвам се, че това отношение от всички започна от първия ден и продължи до края. За мен бе истинско удовоствие да играя в Стара Загора и бъда част от историята на „Берое“. Във всеки един мач аз защитавах емблемата на клуба и дадох всичко от себе си. Пожелавам на всички да бъдат здрави и винаги да подкрепят своя любим отбор. Желая много успехи на „Берое“, защото клубът го заслужава“

Представяме ви всички 48 гола, които Мартин Камбуров отбеляза с екипа на "Берое".

А в последния си мач за Берое, Камбуров реализира 2 попадения срещу Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички