Локомотив (Пловдив) загуби от Берое, Камбуров с нови два гола


Локомотив (Пловдив) загуби от Берое, Камбуров с нови два гола
Снимка: Оф. сайт на Берое

1310 0

Локомотив (Пловдив) загуби като домакин с 0:2 от Берое в двубой от Първа лига. "Смърфовете", все още на върха на щастието от втората поредна спечелена Купа на България, не успяха да се противопоставят на заралии и допуснаха поражение.

С нови два гола се отчете Мартин Камбуров, който продължава уверено да крачи към рекорда на Петър Жеков за най-добър голмайстор на всички времена в елита на България (Камбуров вече има 234, докато Жеков - 253). Нападателят има реализирани 5 попадения в последните 5 мача.

Той откри резултата в 56-ата минута след точно реализирана дузпа. Около отсъждането на 11-метровия наказателен удар останаха съмнения дали нарушението е в наказателното поле, но в крайна сметка главният съдия видя така ситуацията.

В 75-ата минута Александър Цветков проби от фланга и стреля, а опитният Камбуров успя да се ориентира и да чукне топката, за да я насочи във вратата на Локомотив (Пловдив) за втори път в срещата и да оформи крайния резултат - 2:0. "Смърфовете" остават на 5-ото място във временното класиране с 50 точки, докато Берое събра 46 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички