Треньорът на Берое: Загубихме още след мача в Стара Загора


Треньорът на Берое: Загубихме още след мача в Стара Загора
Снимка: Getty Images/Guliver

836 0

Старши-треньорът на Берое Пламен Липенски беше категоричен, че неговият отбор е загубил полуфиналния сблъсък с ЦСКА още след загубата с 0:2 в Стара Загора.

"Червените" стигнаха до нов успех с 2:0 и по този начин лидерът в аматьорската "В" група стигна до общ резултат 4:0 срещу борещия се за местата в Европа елитен тим.

"Най-напред да честитя победата на ЦСКА и класирането на финала. Два коренно различни мача изиграхме, загубихме мача още в Стара Загора. Не се бяхме отчаяли, направихме всичко възможно. Контролирахме мача тук, а в Стара Загора играхме много слабо", заяви Липенски пред Diema Sport и продължи с анализа си на срещата. 

"Два удара - два гола. После ЦСКА се затвори добре и ни чакаше на контри. За наше нещастие - от два удара ни вкараха два гола, но това е футболът. Не сме увесили носове, чакаме следващия мач с Пирин.

"Не бих казал, че влизаме несъсредоточени, просто спортният шанс и липсваше, във футбола го има това нещо. Ще гоним второто място в класирането, имаме силите да се преборим с Левски", каза Липенски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички