Атлетико не може да го спре: Гризман напуска срещу изненадващо ниска сума


Атлетико не може да го спре: Гризман напуска срещу изненадващо ниска сума
Снимка: Getty Images/Guliver

3156 0

След като забраната за трансфери на Атлетико Мадрид падна през миналото лято, с отмяната на ембаргото ще бъде намалена и клаузата за разтрогване на договора на Антоан Гризман. Както е известно, в рамките на една година тя беше на стойност 200 милиона евро, за да се предпази Атлетико от възможността френският ас да бъде купен, а в същото време ръководството да не може да вземе негов заместник.

Според информация на "AS", от 1-и юли световният шампион ще има клауза за откупуване, която ще е на стойност 120 милиона евро. Това го прави апетитна хапка за куп европейски грандове, тъй като в последните години суми между 70 и 140 милиона евро се превърнаха в стандартни за играчи дори от средна към висока футболна класа.

Самият Гризман преподписа договора си с Атлетико през лятото на 2018 година, но в същото време не е особено доволен от начина, по който се разви сезона на "дюшекчиите". Сериозен интерес към Гризман има от страна на Барселона, но има една сериозна пречка за осъществяването на този трансфер (каква е тя - четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички