Барселона няма да се бори за Гризман, Пике не го иска в клуба


Барселона няма да се бори за Гризман, Пике не го иска в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

2865 0

Барселона няма да прави нови опити да привлече нападателя на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман след края на сезона, твърди "Marca". За това има две основни причини, съобщава изданието. Първата от тях е отказът на французина да облече синьо-червената фланелка през миналото лято. Гризман беше се разбрал с каталунския гранд, но в последния момент реши да им откаже. Впоследствие нападателят при всеки удобен случай говореше за решението си като за геройство и твърдеше, че изобщо не съжалява за това.

Втората причина е... Жерар Пике. Защитникът на Барселона дълго намекваше, че трансферът на Гризман на "Камп ноу" ще се състои и дори продуцентската му къща излъчи филм по темата. След пропадането на сделката по този повод възникна напрежение между Пике и ръководството на клуба. Поради тази причина бранителят не иска да вижда французина в състава на своя тим.

"Marca" пише, че приоритетът на Барселона на трансферния пазар е да намери заместник на 32-годишния Луис Суарес. Според изданието някой измежду Лука Йович (Айнтрахт), Тимо Вернер (РБ Лайпциг) и Макси Гомес (Селта) повече би подхождал на каталунците, отколкото звездата на Атлетико. През ноември Гризман посочи арогантна причина да откаже на Барселона. Вижте какво каза той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички