Кантона: Обичам Моуриньо, но не е той мениджърът за Юнайтед


Кантона: Обичам Моуриньо, но не е той мениджърът за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1837 0

Само въпрос на време е Жозе Моуриньо да бъде обявен като новия наставник на Манчестър Юнайтед, но в Англия вече дискутират оживено темата. След като легендата на Челси Франк Лебьоф нарече португалеца "голям предател", своето мнение за назначението му на "олд Трафорд" даде и голямата легенда на "червените дяволи" Ерик Кантона.

Легенда на Челси: Моуриньо е голям предател!

Французинът бе истински лидер на отбора в началото на 90-те години на миналия век, но независимо, че подчерта, че харесва начина на работа на Моуриньо и неговата страст към футбола, Кантона добави, че той не е мениджърът, който отговаря на стила на Манчестър Юнайтед.

Ван Гаал разбрал по кошмарен начин, че е уволнен

"Наистина обичам Моуриньо, но с оглед на това какъв футбол практикуват неговите тимове, мисля, че това изобщо не съвпада ссъс стила на Манчестър Юнайтед. Обожавам неговата страст към футбола, неговия хумор, но вярвам, че феновете на Юнайтед няма да бъдат доволни от това, което ще гледат под негово ръководство, дори и когато тимът побеждава. Да, той може да печели с Манчестър Юнайтед, но мисля, че стилът на игра няма да допадне на феновете", посочи Кантона пред "The Guardian".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички