Легенда на Челси: Моуриньо е голям предател!


Легенда на Челси: Моуриньо е голям предател!

1885 0

След като има два периода в Челси, почти сигурно Жозе Моуриньо ще води съперника на "сините" Манчестър Юнайтед от новия сезон. Това негово решение не разбира бившият защитник на лондончани Франк Лебьоф.

Французинът изкара пет чудесни години на "Стамфорд Бридж" в периода 1996-2001 г. и въпреки че пожела късмет на Моуриньо в новото приключение, отбеляза, че специалистът е голям предател.

Играчите, които Моуриньо ще опита да привлече през лятото

"Това е едно голямо предателство. Жозе можеше да отиде във всеки клуб, само не в Манчестър Юнайтед. Особено след глупостите, които имаше със Сър Алекс Фъргюсън. Не се шегувам, наистина го мисля", заяви бившият футболист, който бе известен като един от най-добрите изпълнители на дузпи.

"Аз съм сред онази категория хора, които мислят, че играеш ли за един английски клуб, не трябва да играеш за друг. Той ще бъде отлично решение за Манчестър Юнайтед, пожелавам му късмет, но не мога да му простя това, което направи. Ще му го кажа и след като се видим лично", завърши Лебьоф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички