Пелето се държи като селянин пред медиите: Люпко говори глупости, не му прави чест


Пелето се държи като селянин пред медиите: Люпко говори глупости, не му прави чест
Снимка: БГНЕС

1562 0

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов бе видимо нервен и на няколко пъти се караше на представителите на медиите след скандалната раздяла с Люпко Петрович.

"Какви са тия глупости, че съм преговарял с други треньори зад гърба му? Нали му чухте всичките причини на Люпко, не му прави чест да си тръгва така. За два часа как мога да ви кажа кой ще е треньор, ще излезем в понеделник с официална позиция.

РЕАКЦИЯТА НА СПАС РУСЕВ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ЛЮПКО

Не ме занимавайте с глупости! Аз нямам какво да кажа. Аз как ще се държа, това си е моята работа. С медиите не искам да разговарям, вие български език разбирате ли?

Аз мога ли да направя нещо, когато треньорът си тръгва час преди мача? Отборът на първо място ли е? Какво значение има тогава кой какво е правил? Аз ли да обясня защо някой решава нещо? Когато аз направя нещо, аз нося отговорност", каза Ангелов.

"Човекът иска да си ходи, аз няма какво да направя. Тежко е в клуба в момента, нямам никаква информация за случващото се. Важното е, че с треньор или без треньор, бием и трябва да бием. Отборът на първо място ли е? Тогава какво искате", допълни Пелето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички