Люпко от първо лице: Тръгвам си, защото...


Люпко от първо лице: Тръгвам си, защото...

5681 0

Люпко Петрович опита да обясни пред медиите след мача Левски - Берое причините за това да напусне по такъв странен и внезапен начин "синия" клуб.

"За оставката ви дадох възможност да прочетете какво имах да кажа. Най-тежките за мен бяха тези месеци начело на Левски, много съм щастлив, че побеждавахме. Исках да победим и да играем по начина, по който го правихме.

ШОКЪТ ОТ ОСТАВКАТА НЕ ПОПРЕЧИ НА ЛЕВСКИ ДА СМАЖЕ БЕРОЕ

Букарев и Топчо си имат много точни знания, водят отбора добре и са стратегически грамотни. Това беше от добрите победи на Левски.

Не знам кой работи против мен, не знам кой е преговарял с други треньори зад гърба ми. Може би по-добре знаят медиите от мен. Левски е мой клуб, няма да кажа никога нещо против Левски.

Стресът ми дойде в повече, но срещу Левски никога няма да кажа нещо лошо. Подадох оставка и преди време, но собственикът Русев вече няма как да не приема третата ми оставка.

Драго ми е, че Левски ми е последният клуб. Сантиментален човек съм и ми влияят постоянните писания във вестниците. Звезда и Левски са моите клубове, само това ще кажа.

Букарев и Топчо са перфектни за треньори и те ще продължат по най-добрия начин.

Ето, казвам ви - напускам сега, защото искам да напусна точно сега и по собствено желание, а не когато някой друг реши. Пожелавам на Левски да стане шампион, но много трудно ще стане, защото Лудогорец е неприкосновен", заяви Люпко Петрович и отказа да говори повече по темата, като не се съгласи с журналистите, че звучи по-мек в сравнение с молбата си и бе категоричен, че не е искал да сяда на пейакта повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички