Асансьор за коли и редица удобства: 9-милионното охолство, което Меси ще нарича свой дом в Маями (СНИМКИ)


Асансьор за коли и редица удобства: 9-милионното охолство, което Меси ще нарича свой дом в Маями (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

12881 0

Лионел Меси обра заглавията и изненада футболния свят, след като съобщи, че ще премине в отбора от МЛС - Интер Маями. Наскоро бяха обявени много неща около трансфера му - как се е стигнало до него, каква ще бъде заплатата на аржентинеца, а сега стана ясно и къде ще отседне 7-кратния носител на "Златната топка".

Апартамент пълен с удобства

Първоначално закупен през 2019 година, Меси и семейството му ще живеят в луксозен апартамент на стойност 9 милиона долара в 60-етажната "Porsche Design Tower", само на секунди от плажа в Маями. В допълнение към зашеметяващите гледки, които имотът предлага, жителите могат да се възползват и от редица изключителни удобства.

Първата уникална характеристика, предлагана от комплекса, е, че той съдържа няколко асансьора за настаняване на колите на жителите - което им позволява да паркират превозните си средства в апартамента си. Меси и близките му могат да се насладят и на голям външен салон с изглед към морето, както и на частен ресторант.

В апартамента си Лео има сауна, най-различни състезателни симулатори и дори лично кино, където може да прекарва свободното си време.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси избра да се присъедини към безобразно слаб Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички