Зелена светлина за Барса и Челси - вратарят на Аякс пожела трансфер


Зелена светлина за Барса и Челси - вратарят на Аякс пожела трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

1329 0

Вратарят на Аякс Андре Онана потвърди, че иска да напусне клуба, като заяви, че е готов да направи следващата стъпка в кариерата си. 24-годишният камерунски страж е свързван с трансфер в Барселона, след като дойде в холандския гранд именно от каталунците през 2015-та година.

Онана предизвика интерес от редица клубове из Европа, като освен Барселона, Челси и Тотнъм също имат желание да привлекат вратаря. Стражът на Аякс има договор с тима до 2022-ра година, но е готов да напусне още това лято. „Не ме разбирайте погрешно, аз съм много щастлив в Аякс и съм много благодарен на отбора. Изкарах 5 чудесни години тук, но е време да направя следващата стъпка. Все още не знам какво ще се случи, но амбициите ми са ясни. Все още съм в много добри отношения с всички в Барселона. Както съм казвал и преди, Барса е мой дом. Ако трябва да се върна, ще се върна. Но за момента все още съм играч на Аякс и ще видим какво ще се случи, когато свърши сезона“, заяви Андре Онана пред ‘AD’.

За камерунеца съществува и вариант да последва Хаким Зиеш към Западен Лондон, след като мароканският национал вече подписа с Челси и ще премине в отбора, когато отвори трансферният прозорец. Зиеш е близък приятел с Онана и желае двамата отново да се съберат в Челси. А ето каква оферта за вратаря готвят от Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички