Барселона с официална оферта за вратаря на Аякс, предложи трима от играчите си


Барселона с официална оферта за вратаря на Аякс, предложи трима от играчите си
Снимка: Getty Images/Guliver

3100 0

От Барселона са направи предложение към Аякс за вратаря Андре Онана, съобщи Telegraaf, като каталунците са предложили трима от играчите си.

Това са Нето, Карлес Аленя, Рики Пуч или Алекс Коядо, като се споменава, че Аякс иска 40 млн. евро за стража си. Нидерландският клуб обаче се надява да задържи Онана още един сезон. 24-годишният вратар играе за Аякс от 2015 г. Той е възпитаник на камерунската академия на Самуел Ето`о.

През 2010 г. Онана попадна в системата на Барселона, но не е играл за първия тим на каталунците. С Аякс стана шампион на Нидерландия, спечели Купата и Суперкупата на страната и също така влезе във финал на Лига Европа и полуфинал на Шампионска лига. В момента първенството на Нидерландия е прекратено заради пандемията от коронавирус. До преустановяването му Онана игра в 24 мача, в 8 от които не допусна нито един гол. Други претенденти за Онана са Челси и Пари Сен Жермен. По-рано се появи информация, че от Барселона готвят раздяла с един от вратарите си - вижте повече информация в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички