Всички трансфери в последните 24 часа на януарския прозорец


Всички трансфери в последните 24 часа на януарския прозорец
Снимка: принтскрийн

2839 0

На 1-и февруари вечерта приключи зимния трансферен прозорец и определено финалните часове донесоха немалко емоции, най-вече на феновете на Ливърпул. Само в последните 24 часа "червените" осъществиха 3 сделки - двама бяха привлечени и един напусна в посока друг тим от английската Висша лига

Друг от големите "играчи" в последния ден беше Ювентус, но "бианконерите" решиха да редуцират състава си и отдадоха двама играчи под наем. 

Голямата новина за българския футбол безспорно беше трансферът на Валентин Антов в Италия. Бившият втори капитан на ЦСКА ще играе за Болоня, като сумата, която се споменава в някои медии, е около 3.5 милиона евро. 

Ето и всичко, което се случи в последните часове на трансферния пазар: 

01:00: Край на трансферния прозорец. В заключителните часове нямаше особена активност, като най-значимите новини бяха свързани с Ливърпул, като клубът финализира трансферите и на двамата защитници, към които имаше интерес - Бен Дейвис от Престън и Озан Кабак. 

Ювентус "подсили" градския съперник Торино с халфа Мандагора, а в същото време успя да спазари и Даниеле Ругани, който ще играе под наем в Каляри до края на сезона. 

Очакваната сделка за Деле Али, който беше закован на пейката от Моуриньо, така и не се осъществи. ПСЖ имаше сериозен интерес към него, главно заради Маурисио Почетино, но до сделка не се стигна заради невъзможността на "шпорите" да намерят негов заместник. 

В друга сделка Мейтлънд Найлс премина под наем в УБА до края на сезона, като Арсенал преотстъпи и Джо Уилок в Нюкасъл, след като взе Мартин Йодегард под наем преди няколко дни. 

23:30: Ливърпул взе двете си цели, но в същото време има и напускащ състава на Юрген Клоп. Такуми Минамино преминава в Саутхямптън под наем до края на сезона! 

22:00: Официално е! Ливърпул взе защитника на Шалке Озан Кабак под наем до края на сезона с опция за откупуване през лятото (около 18 милиона паунда). Причината за бързия трансфер на бранителя обаче е неприятна - Жоел Матип е аут до края на сезона заради проблем с връзки в глезена. Контузията е получена в мача срещу Тотнъм, което означава, че и тримата основни централни бранители на Ливърпул са с тежки контузии. Единственият, който има шанс да се завърне до края на сезона, е Върджил Ван Дайк. 

21:30 Топ трансфер за България! Вторият капитан на ЦСКА - Валентин Антов, преминава в Серия А, като в края на трансферния прозорец елитният Болоня привлече родния защитник (подробности за трансфера на Антов в Болоня). 

Ливърпул постигна принципна договорка с Шалке 04 за централния защитник Озан Кабак за шестмесечен наем.

21:02 Ливърпул постигна принципна договорка с Шалке 04 за централния защитник Озан Кабак за шестмесечен наем (подробности тук).

19:12 Играчът на Ювентус Сами Кедира продължи своето бъдеще в немския Херта. Той бе желан от Евертън и Тотнъм, но се озова в немския клуб като свободен агент, след като разтрогна с "бианконерите".

17:23 От Байерн Мюнхен потвърдиха, че Давид Алаба си тръгва и се опитват да вземат Упамекано от Лайпциг.

15:38 Тотнъм се отказа да пусне Деле Али в ПСЖ, тъй като не успя да му намери заместник.

15:33 Аталанта подписа с украинския национал Виктор Коваленко

15:10 Официално ЦСКА обяви първото си ново попълнение за зимния трансферен прозорец (вижте подробности).

14:20 Рома привлече от Далас американския защитник Брайън Рейнолдс.

13:30 ЦСКА се договори със защитника на Олимпик Марсилия Люка Перен, двата клуба оформят последни детайли по договора (вижте подробности).

12:03 Норвежкият национален вратар Орян Ниланд официално отиде от Астън Вила под наем до края на сезона в Норич.

12:02 Халфът на Интер Кристиан Ериксен остава в клуба до края на сезона. Тотнъм е искал да замени датчанина с Деле Али, но двата клуба не са успели да се договорят.

11:35 Лудогорец официално се размина с една от трансферните си цели, след като нападателят Нано Меса подписа с втородивизионния испански Льогронес под наем до края на сезона (вижте подробности).

11:10 Валенсия продължава да е активен в последния ден на пазара, като осъществи още две сделки. "Прилепите" дадоха под наем нападателя Рубен Собрино на Кадис до края на кампания, а същевременно привлече защитника Франсиско Рейш Ферейра – Феро от Спортинг Лисабон.

08:15 Джейк Тосун ще играе под наем до края на сезона в турския Бешикташ, след като бе преотстъпен от Евертън.

07:25 Патрик Крутоне официално мина под наем във Валенсия от отбора на Уулвърхемптън.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички