Валентин Антов подписа с клуб от Серия А


Валентин Антов подписа с клуб от Серия А
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4825 0

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов е подписал с клуб от Серия А. Българският национал ще доиграе сезона в Болоня, който заема 15-ото място в класирането. Там младокът ще тренира под напътствията на големия Синиша Михайлович. Новината бе обявена на официалния сайт на италианския клуб. 

20-годишният футболист, който стана най-младият капитан в историята на "червените", ще играе под наем в италианския тим. В договора му има клауза за откупуването му. За наемния период ЦСКА ще получи половин милион евро.
Ако Болоня иска да вземе младока за постоянно, ще трябва да брои 3 милиона евро. Новината за трансфера потвърди известният спортен журналист от Ботуша Джанлука ди Марцио. В италианския тим Антов е плануван за заместник на аржентинеца Нехуен Пас, който премина под наем в турския Кайзериспор. 

20-годишният футболист, който стана най-младият капитан в историята на "червените", ще играе под наем в Болоня до 30 юни 2021 г.. В договора му има клауза за откупуването му. За наемния период ЦСКА ще получи половин милион евро.

Ако Болоня иска да вземе младока за постоянно, ще трябва да брои 3-3,5 милиона евро, пише пък "Gazzetta dello Sport". Новината за трансфера потвърди известният спортен журналист от Ботуша Джанлука ди Марцио. В италианския тим Антов е плануван за заместник на аржентинеца Нехуен Пас, който премина под наем в турския Кайзериспор. А ето кои сериозни европейски клубове следят защитника. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички