За 10 минути: Жорди Кайседо се "отпуши", но след това получи червен картон (ВИДЕО)


За 10 минути: Жорди Кайседо се "отпуши", но след това получи червен картон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3353 0

Бившият нападател на ЦСКА Жорди Кайседо успя да открие головата си сметка за мексиканския Тигрес, донасяйки победата над Керетаро в мач от 6-ия кръг на местния шампионат.

По-интересното обаче е, че 24-годишният еквадорец престоя едва 10 минути на терена - той се появи на смяна в 61-ата при резултат 1:1, в 66-ата отбеляза победния гол за 2:1, а в 71-ата бе изгонен с директен червен картон!

Тигрес поведе в 19-ата минута с гол на Николас Лопес, а шест по-късно Керетаро изравни от дузпа. Жорди Кайседо замени голмайстора Лопес и в средата на второто полувреме вкара почти на празна врата, макар и не по най-убедителния начин.

Около 20 минути преди края на редовното време Кайседо влезе много опасно на шпагат в краката на противников футболист и съдията му показа жълт картон, но след преразглеждане на ситуацията с ВАР промени решението си и му вдигна директен червен.

До края на срещата реферът изгони още двама играчи - по един от двата отбора, а със спечелените 3 точки Тигрес се изкачи временно на първото място в Елита на Мексико.

Ето и репортаж от мача:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички