Феновете на Арсенал злорадстват по посока Обамеянг след победата над Челси


Феновете на Арсенал злорадстват по посока Обамеянг след победата над Челси
Снимка: Getty Images

1988 0

Триумфът на Арсенал над Челси в Лондонското дерби от Висшата лига с 1:0, даде повод на феновете на "артилеристите" да "захапят" бившия си голмайстор - Пиер-Емерик Обамеянг. 

Нападателят напусна "топчиите" през януари след много продължителни проблеми и скандали с Микел Артета и проблеми с дисциплината. Обамеянг бе капитан за Арсенал, но капитанската лента му бе отнета. 

Габонският атакуващ футболист взе участие в промоционално видео на BT Sport в седмицата преди големия сблъсък на два от най-големите отбори в Лондон. Говорейки в рекламата, той каза: " Арсенал, нищо лично", преди да добави: " Върнах се. Аз съм син. Готов съм."

Обамеянг, обаче, не успя да покаже нищо сериозно, когато се изправи срещу бившите си съотборници от Арсенал, а всяко негово докосване на топката бе бурно освирквано от феновете на "артилеристите", а тези които наблюдаваха срещата пред малкия екран, не пропуснаха да напишат "Нищо лично, Обамеянг" в социалните мрежи.

И това не бе всичко - след срещата привържениците на "сините" също освиркаха своите любимци, тъй като Челси не успя да предложи нищо интересно и по никакъв начин не застраши съперника си. А ето и какво каза щастливия Микел Артета след триумфа на Арсенал и връщането на отбора на върха на Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички