Всичко е сигурно: Легендарни шампиони се събират в Интер Маями


Всичко е сигурно: Легендарни шампиони се събират в Интер Маями
Снимка: Getty Images/Guliver

9069 0

Легендите на световния футбол Лионел Меси и Луис Суарес изглежда, че ще завършат в един и същ клуб кариерите си! Във вторник авторитетното издание The ​​Athletic потвърди, че уругваецът е постигнал споразумение с Интер Маями за едногодишен договор.

"Кульорите" се събират отново

Така "чаплите" ще съберат бившите съотборници в Барселона Лионел Меси, Серхио Бускетс, Жорди Алба и Луис Суарес, които спечелиха четири пъти Ла Лига и един Шампионска лига в периода 2014 - 2020 г.

До края на календарната година нападателят има споразумение с бразилския Гремио, но след него изглежда, че ще поеме към САЩ. За бившия клуб на Рикардиньо от Левски - Суарес натрупа 24 гола и 17 асистенции в рамките на 52 двубоя или точно 4557 минути в игра. 

Как се разви кариерата на легендата

През годините уругваецът игра още за Ливърпул, Атлетико Мадрид, Аякс, Грьонинген и Насионал. Единствената лоша новина е, че физическото му състояние никога повече няма да бъде оптимално и сега играе двубоите чрез прием на медикаменти. Това означава, че вероятно няма да е наличен за всеки двубой на Интер Маями. 

Вижте болезнения разказ на Суарес за физическото му състояние! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички