В Америка ще плащат прескъпо за Меси и през 2024 година, билет за него струва 10 пъти повече от карта за сезона


В Америка ще плащат прескъпо за Меси и през 2024 година, билет за него струва 10 пъти повече от карта за сезона
Снимка: Getty Images

1316 0

Сделките за билети за 2024 година вече започнаха да се въвеждат от МЛС, но за гледането на Лионел Меси и Интер Маями ще има сериозна цена за привържениците.

Осемкратният носител на "Златната топка" направи зашеметяващо преместване в Съединените щати през лятото на 2023 г. Меси се адаптира незабавно, като спечели и историческа титла от Купата на лигите. Тя позволи на Меси да стане най-титулуваният играч на всички времена.

Клубовете също се възползваха от неговото глобално въздействие, като вдигнаха цените си за двубоите със световния шампион.  Това ще остане така и през следващия сезон, като се въвеждат планове за кампанията на МЛС през 2024 г.

Колко ще плащат в Америка, за да гледат Меси?

Твърди се, че Кълъмбъс Крю разполага със стандартни входни карти за 40 долара, но ще таксува между 382 долара и 679 долара за домакинския мач с Меси и Маями. Ню Йорк Ред Булс също така разкриха, че ще предложат на феновете сделка, която включва стоки и билет за първия им домакински мач. Освен, разбира се, ако този мач не е срещу Интер Маями, в който случай офертата ще се прехвърли към втория домакински мач

Американските привърженици трябва да свикнат с подобен подход, като интересът към Меси не показва признаци на спад, а Интер Маями вече обяви увеличение на цените между 46 и 82 процента, когато става въпрос за сезонни билети във Флорида. С цената на споменатите пропуски сега варира от 800 долара до 10 000 долара. Междувременно в личния живот на Меси нещата не са много спокойни, след като се появиха информации, че изневерява на жена си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички