Меси разкри за възможностите си след ПСЖ: Барселона беше първи вариант


Меси разкри за възможностите си след ПСЖ: Барселона беше първи вариант
Снимка: Getty Images

1350 0

Суперзвездата на Интер Маями - Лионел Меси, разказа какви варианти за нов отбор е имал след раздялата с ПСЖ и как е решил да премине в американския клуб.

"Имах няколко интересни варианта и трябваше да ги анализирам и обмисля, да ги претегля със семейството си, преди да взема окончателното решение да премина в Интер Маями.

Първият ми вариант беше да се върна в Барселона, но това се оказа невъзможно. Опитах се да се върна, но не стана. Шампионатът на Саудитска Арабия също беше вариант. Много мислех да премина в лигата", коментира аржентинецът, цитиран от time.com.

"Познавам тази страна, те създадоха много силен шампионат, който може да се превърне във важна лига в близко бъдеще. Като посланик на туризма в страната това място ме привлече.

Особено защото всички места, които посетих, ми харесаха заради начина, по който се развива футболът в страната, и заради усилията, които се полагат за създаване на първенство от високо ниво. Саудитска Арабия и МЛС - тези два варианта ми се сториха много интересни", каза още Меси. А според слух Меси се е предложил и на Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички