"Всичките те бяха ла&#a" - Кристиано Роналдо бе защитен яростно от свой бивш съотборник


"Всичките те бяха ла&#a" - Кристиано Роналдо бе защитен яростно от свой бивш съотборник
Снимка: Getty Images

7445 0

Сънародникът на Кристиано Роналдо и негов бивш съотборник в Реал Мадрид - Фабио Коентрао, направи брутална изява, в която яростно защити 5-кратния носител на наградата "Златна топка" от неговите критици.

Роналдо предизвика огромни вълни от полемика по целия свят с експлозивното си интервю с журналиста Пиърс Морган. Той критикува Манчестър Юнайтед, нападна мениджъра Ерик тен Хаг и избухна срещу бивши съотборници, които го критикуваха за грубото му поведение.

Тези негови съотборници обаче не му останаха длъжни и му отговориха подобаващо, но именно Фабио Коентрао застана зад своя сънародник и избухна.

"Не се чувствам мотивиран да говоря по тази тема, но трябваше, защото не обичам да слушам какво говорят за Кристиано. Има бивши играчи, които бяха нищо, те бяха ла&#а и говорят за Кристиано, сякаш са нещо...", сподели Коентрао пред "GOAL".

"Бях с Кристиано в Реал Мадрид. Този човек живее футбола. Той не трябва да доказва нищо на никого, той е човек, който е вкарал 700 гола. Има много бивши играчи, които говорят за него, които са били ла&#а, но печелят от името му", добави още португалецът.

Интервюто на КР7 бе посрещнато с остри критики от бивши съотборници, играчи и експерти в Англия. Хора като Пол Скоулс, Гари Невил и Уейн Рууни публично осъдиха португалската суперзвезда за неговите думи срещу Манчестър Юнайтед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо мечтае за завръщане в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички