Кристиано още не е играл, а вече е с постижение, което никой няма да достигне


Кристиано още не е играл, а вече е с постижение, което никой няма да достигне
Снимка: Getty Images

3628 0

Португалия все още не е започнала участието си на Световното първенство 2022г. в Катар, но голямата звезда на тима Кристиано Роналдо вече държи "постижение", което едва ли ще бъде "подобрено" по време на шампионата на планетата. 

За съжаление, поводът не е добър за португалеца (или пък всъщност е), след като той разтрогна договора си с Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие

Постижението на Кристиано Роналдо на Световното по футбол 

След като от клуба официално обявиха раздялата с играча, която и самият той потвърди, Роналдо се превърна в единствения играч, който официално е без клуб в Катар. 

Той официално е свободен агент и може да преговаря с всеки клуб, който има интерес към него. Бъдещето му обаче със сигурност ще се разреши едва след края на шампионата. 

На практика още една звезда е без клуб на Световното 

Въпреки че в официалната статистика на шампионата, единственият играч без клуб към настоящия момент е Кристиано Роналдо, още една голяма звезда на Мондиал 2022 на практика е без клубен тим. 

Това е Луис Суарес, който за последно игра с фланелката на Насионал, като с последния кръг в уругвайския шампионат той изигра последния си мач за тима, отбелязвайки и гол. 

Технически обаче Лусито още се води "на работа" в клуба, като договорът му е до 31-ви декември. Все пак самият президент на клуба призна, че кариерата на Суарес в Насионал приключва с последния кръг в шампионата. 

Двамата с Кристиано могат да се изправят един срещу друг на шампионата в Катар, след като Уругвай и Португалия са в една група. Кога се изправят един срещу друг и всички топ мачове в Катар - вижте в нашата пълна ТВ програма на Световното първенство 2022г

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички