Кристиано Роналдо записа исторически спад в рейтинга си в играта ФИФА 23


Кристиано Роналдо записа исторически спад в рейтинга си в играта ФИФА 23
Снимка: Getty Images

8047 0

Спадът във формата на един от най-великите футболисти в света - Кристиано Роналдо, се отразява и при всички любители на видеоигрите. Любимецът на милиони записва рекорден спад в своя рейтинг в играта ФИФА. 

Причина за това е трансферът му в саудитския Ал Насър. Обновеният рейтинг на португалеца ще бъде 88. Това е най-слабото число, записано на картичката на голмайстора от 2007 г. Тогава той има оценка 87, но е едва в началото на величествената си кариера.

Бившата суперзвезда на Манчестър Юнайтед записва дебюта си в играта през 2003 г., когато получава 80 рейтинг. Две издания по-късно стига 91. В продължение на дълги години той е на върха сред оценените в играта, заедно с вечния си съперник Лео Меси.

Дрибълът на 37-годишния състезател в момента спада на 81 от 84. Физиката и издръжливостта му също - 70, което е с 4 по-ниско от началото на изданието, което бе през септември. Тогава той беше след 10-е най-добри, но след последните промени излиза от това число. Обновленията по картичката на Роналдо ще повлияят единствено на любителите на мода "кариера". Рейтингът му в "Ултимейт тийм" остава същият.

Ето как беше посрещнат португалецът в Саудитска Арабия

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички