Влиятелен политик обяви: Роналдо ще играе в Саудитска Арабия


Влиятелен политик обяви: Роналдо ще играе в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

2493 0

Изненадваща информация за бъдещето на Кристиано Роналдо дойде от политиката. Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган потвърди, че 37-годишната футболна звезда ще продължи кариерата си в саудитския Ал Насър.

Ердоган показа симпатии и към нападателя и изрази мнение, че Португалия е отпаднала в 1/4-финалите на Световното първенство по футбол, защото Роналдо е останал резерва в двата елиминационни мача на тима в Катар.

"За съжаление, бяха наложени политически санкции срещу Кристиано. Той подкрепя палестинците. Пускането на футболист като Роналдо за 15 минути или половин час през второто полувреме отне от психологията и енергията му.

Роналдо и Меси? Вместо да ги сравняваме, по един или друг начин, Роналдо сега отива в Саудитска Арабия, според информацията, която получих", коментира политикът, цитиран от "Onedio".

Според слуховете суперзвездата ще подпише с Ал Насър до 2030 година. Той ще играе 2,5 години, след което ще стане посланик на Саудитска Арабия. А ето защо никой клуб в Европа не пожела Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички