Посочиха трите причини защо никой в Европа не иска да вземе Кристиано Роналдо


Посочиха трите причини защо никой в Европа не иска да вземе Кристиано Роналдо
Снимка: Gettymages

5572 0

Въпреки че напусна Манчестър Юнайтед преди началото на Световното първенство по футбол, звездата Кристиано Роналдо все още не може да си намери нов клуб. Различни източници масово твърдят, че никой европейски клуб не иска носителя на 5 награди "Златната топка" в състава си.

Желанието на португалеца беше да продължи кариерата си на Стария континент. Нещо повече - той искаше новият му отбор да участва в Шампионска лига. Но кандидати за подписа му липсват, а според "Metro" причините за това са две.

Британското издание пише, че клубовете не искат нападателя заради скандалното му напускане на "Олд Трафорд". Както е известно, то се случи, след като Роналдо даде скандално интервю пред Пиърс Морган, в което нападна клуба и своя мениджър.

На второ място, звездата е нежелан, тъй като на Мондиал 2022 остана резерва в по-важните мачове на Португалия. Освен това няма желаещи да харчат много за него, нищо, че биха го взели като свободен агент. Всеизвестно е, че заплатата на Роналдо е огромна, дори той да е на почти 38 години.

По всяка вероятност звездата ще продължи кариерата си в саудитския Ал Насър - ето какво му предлага този клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички