Вижте кои телевизии ще излъчват Европейското първенство по футбол


Вижте кои телевизии ще излъчват Европейското първенство по футбол
Снимка: iStockphoto

7460 0

Днес (11.06) започва Европейското първенство по футбол, което най-накрая ще се проведе, след като беше отменено преди повече от година. Евро 2020 ще се състои през 2021 година, като се надяваме, че този път нищо няма да застраши провеждането на двубоите от шампионата. 

На 16-ото Европейско по футбол ще се изиграят 51 двубоя и най-добрата новина е, че всички ще бъдат излъчени в българския ефир. Това е благодарение на два от най-големите медийни гиганта у нас - "Нова Броудкастинг Груп" и "Българска национална телевизия". 

БНТ1 (както и БНТ3) ще излъчи общо 27 двубоя по време на Евро 2020, като в комбинирано предаване с "Нова" ще бъдат излъчени както Откриването и първия мач (Турция - Италия), така и финала, който е насрочен на 11-и юли. 

Каналът "Диема" ще "приюти 17 мача от Европейското, докато "Нова", изненадващо или не, ще излъчи цели 10 мача от групите и елиминациите на турнира, като в програмата на частната телевизия влизат мачове като Франция - Германия, Франция - Португалия и други интересни битки както от групите, така и от елиминациите. 

Всички мачове, които се излъчват в каналите на "Нова Броудкастинг Груп", ще бъдат предавани и в HD формат по платения канал "Диема Спорт 2". Мачовете, които са в ефира на БНТ, също влизат в програмата на "синята Диема", но те ще бъдат излъчени два дена след изиграването им. 

Може да се запознаете с пълната телевизионна програма на Евро 2020 като последвате линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички