ВИДЕО: Звезда на Англия плени цял свят, след като разплака от радост малко момиченце


ВИДЕО: Звезда на Англия плени цял свят, след като разплака от радост малко момиченце
Снимка: GettyImages

7523 0

Може да се чуят какви ли не критики към футболните звезди, особено сега в ерата на социалните мрежи, но не може да се отрече едно - играчите обичат своите фенове и непрекъснато го доказват. Точно такъв пример в момента обикаля с огромна скорост из Интернет, а главно действащо лице е звездата на Англия и Челси Мейсън Маунт

Както е известно, Англия надигра Дания с 2:1 след продължения в полуфинал на Европейското първенство по футбол, а Маунт беше с ключова заслуга за триумфа, въпреки че беше изваден от игра в началото на продълженията. 

След последния съдийски сигнал, докато играчите отправяха своите благодарности към феновете на "Уембли" за невероятната подкрепа, Маунт забеляза момиченце в един от секторите в близост до терена. Играчът отиде при нея и ѝ подари фланелката, с която игра по време на мача. Момиченцето изпадна в умиление и дори се разплака под бурните аплодисменти на привържениците в сектора. Ето и прекрасния момент: 

Моментът беше специален за всички англичани, като това е първи финал в историята на страната на Европейско първенство по футбол. Досега в историята "трите лъва" имат само една титла от Световно първенство, но сега могат да се присъединят към отбори като Италия, Германия, Испания и Франция, които са печелили и Европейско, и Световно. 

Спорен е обаче начинът, по който Англия се добра до финала, след като датчаните с право оспорват отсъдената в края дузпа за нарушение срещу Рахим Стърлинг (ситуацията можете да разгледате, като последвате линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички